Chocoladefondant met een smeltende kern Deze chocoladefondant is onweerstaanbaar! Onder de licht knapperige korst bevindt zich een smeltende kern die er al vanaf de eerste lepel uitsijpelt. Dit is het perfecte recept voor chocoladeliefhebbe... 13 nov. 2025
Amerikaanse kaneelbroodjes Cinnamon rolls, die opgerolde kaneelbroodjes, zijn een klassieke Amerikaanse ontbijttraktatie. Hun zachte, lichtzoete deeg omhult een smelt-in-je-mond vulling van boter, bruine suiker en kaneel, voord... 29 okt. 2025
Geroosterde pompoensoep met kokosmelk en milde curry Zodra de eerste bladeren vallen en de kou toeslaat, verlangen we allemaal naar een troostend gerecht dat simpel en smaakvol is. Deze geroosterde pompoensoep met kokosmelk en milde curry is precies wat... 15 okt. 2025
Vijgen en hazelnoot crumble Deze crumble van vijgen en hazelnoten is een heerlijke en troostrijke traktatie. Verse vijgen, zachtjes geroosterd in de oven, onthullen al hun zoetheid onder een goudbruine, knapperige korst met gema... 1 okt. 2025
Zalm, broccoli & Geitenkaasquiche Deze zelfgemaakte quiche is een ware smaakexplosie: de zalm zorgt voor de rijkdom, de broccoli voor een vleugje frisheid en knapperigheid en de geitenkaas voor een heerlijk karakter dat het geheel ver... 24 sep. 2025
Chorizo & Kaas Taart Deze hartige chorizotaart is een klassieker die altijd een statement maakt. Hij is gemakkelijk te bereiden en combineert de zachtheid van het deeg met de pittige smaak van de chorizo en de smeltende... 17 sep. 2025
Vanille Panna Cotta & Rode Vruchtencoulis Panna cotta, deze geweldige Italiaanse klassieker, verleidt met zijn romige textuur en eenvoud. Hier ontmoet de zoetheid van vanillecrème de zuurheid van rood fruit, voor een verfijnd en makkelijk te ... 10 sep. 2025
Zachte wafels met vijg en honing De start van het schooljaar markeert de komst van vijgen in de schappen: zoet, sappig en kleurrijk, ze geven elk gerecht een elegante toets. Gecombineerd met de zoetheid van honing toveren ze simpele ... 3 sep. 2025
Rode vruchtentaart Rodebessentaart is een eenvoudig maar verfijnd dessert. Het benadrukt de pittige smaak van de bessen, versterkt door de zoetheid van de room. Serveer gekoeld voor maximaal genot! Niveau - Eenvoudig ... 27 aug. 2025