Bruyerre
  • Startpagina
  • Shop

    Chocolade, Zoetwaren en Koekjes


    Pralines en TruffelsKoekjesMarsepein en FruitgeleiZoetwaren en ChocoladezoetwarenWarme dranken
    ​Alles weergeve

    Verpakking


    Verpakkingen voor banketbakkersVerpakkingen voor bakkerijproductenVerpakkings en ToonbankaccessoiresVerpakkingen voor Chocolade, Koekjes en ZoetwarenSandwich, Catering en Afhaalverpakkingen
    ​Alles weergeve

    Grondstoffen  


    Droge IngrediëntenVerse ProductenDiepvriesproductenTaartversieringen
    Alles weergeven

    Kleine apparatuur


    VermengingBakkenKleden / Decoreren / 
    Presenteren
    MetenServeerAlles weergeven

    Serviesgoed


    BestekServiesgoedGlaswerkBuffet en ServiceWegwerpservies en Afhaalmaaltijden
    Alles weergeven

    Reinigings, Hygiëneapparatuur en Producten


    GezondheidszorgHygiëneapparatuurReinigingsapparatuurTraceerbaarheidslabelSchoonmaakproducten
    ​Alles weergeve

    Opslag en Behandeling


    GebakbakplatenPlastic Bakken en TrolleysIngrediëntenbakkenOpbergbakken en DozenTrolleys, bureaus en ladders
    ​Alles weergeve
    Suivez-nous
  • Jobs
  • Evenementen
  • 0
  • 0
  •  
  • Nederlands (BE) English (US) Français (BE)
  • Aanmelden
  • Ons contacteren
Bruyerre
  • 0
  • 0
    • Startpagina
    • Shop
    • Jobs
    • Evenementen
  •  
  • Aanmelden
  • Nederlands (BE) English (US) Français (BE)
  • Ons contacteren
Laatste
Chocoladefondant met een smeltende kern
Het tijdloze dessert, smeltend in het midden en knapperig aan de buitenkant — een echte knuffel in chocoladevorm.
 
  • Blogs:
  • Alle
  • News
  • Materiaal
  • Ingrediënten
  • Recepten
  • Materiaal
  • Reis
  • Démonstrations
Blogs
  • Alle
  • News
  • Materiaal
  • Ingrediënten
  • Recepten
  • Materiaal
  • Reis
  • Démonstrations
Chocoladefondant met een smeltende kern
Deze chocoladefondant is onweerstaanbaar! Onder de licht knapperige korst bevindt zich een smeltende kern die er al vanaf de eerste lepel uitsijpelt. Dit is het perfecte recept voor chocoladeliefhebbe...
13 nov. 2025 Recepten
Amerikaanse kaneelbroodjes
Cinnamon rolls, die opgerolde kaneelbroodjes, zijn een klassieke Amerikaanse ontbijttraktatie. Hun zachte, lichtzoete deeg omhult een smelt-in-je-mond vulling van boter, bruine suiker en kaneel, voord...
29 okt. 2025 Recepten
Bruyerre en Tagliavini
BRUYERRE & TAGLIAVINI : een samenwerking die de ambachtelijke bakkerij in België transformeert Sinds 2014 werkt BRUYERRE samen met een van de vlaggenschepen van de Italiaanse industrie: TAGLIAVINI, ee...
22 okt. 2025 Materiaal
Ontmoet onze boeren - Les Lutins
LES LUTINS - Denis Kairet Een familiebedrijf gericht op innovatie! Anthée - Dinant regio Denis Kairet zet een familietraditie met passie en creativiteit voort. Omringd door zijn vrouw en twee kinderen...
17 okt. 2025 Materiaal
Geroosterde pompoensoep met kokosmelk en milde curry
Zodra de eerste bladeren vallen en de kou toeslaat, verlangen we allemaal naar een troostend gerecht dat simpel en smaakvol is. Deze geroosterde pompoensoep met kokosmelk en milde curry is precies wat...
15 okt. 2025 Recepten
Demonstraties - Einde van het jaar
DEMONSTRATIE EINDE VAN HET JAAR Bruyerre - Gosselies / 06-10-2025 We hadden het genoegen twee grote namen in de hedendaagse patisserie te verwelkomen : Damien Pichon en Nicolas Arnaud . Samen namen ze...
10 okt. 2025 Démonstrations
Scaritech Actie - Roze Oktober
Bruyerre enScaritech verenigd voor Roze Oktober Ter gelegenheid van Roze Oktober, een maand van bewustwording en actie tegen borstkanker, bundelt Bruyerre de krachten met Scaritech om deze zaak , die ...
3 okt. 2025 Materiaal
Vijgen en hazelnoot crumble
Deze crumble van vijgen en hazelnoten is een heerlijke en troostrijke traktatie. Verse vijgen, zachtjes geroosterd in de oven, onthullen al hun zoetheid onder een goudbruine, knapperige korst met gema...
1 okt. 2025 Recepten
Zalm, broccoli & Geitenkaasquiche
Deze zelfgemaakte quiche is een ware smaakexplosie: de zalm zorgt voor de rijkdom, de broccoli voor een vleugje frisheid en knapperigheid en de geitenkaas voor een heerlijk karakter dat het geheel ver...
24 sep. 2025 Recepten
Chorizo & Kaas Taart
Deze hartige chorizotaart is een klassieker die altijd een statement maakt. Hij is gemakkelijk te bereiden en combineert de zachtheid van het deeg met de pittige smaak van de chorizo ​​en de smeltende...
17 sep. 2025 Recepten
Vanille Panna Cotta & Rode Vruchtencoulis
Panna cotta, deze geweldige Italiaanse klassieker, verleidt met zijn romige textuur en eenvoud. Hier ontmoet de zoetheid van vanillecrème de zuurheid van rood fruit, voor een verfijnd en makkelijk te ...
10 sep. 2025 Recepten
Zachte wafels met vijg en honing
De start van het schooljaar markeert de komst van vijgen in de schappen: zoet, sappig en kleurrijk, ze geven elk gerecht een elegante toets. Gecombineerd met de zoetheid van honing toveren ze simpele ...
3 sep. 2025 Recepten
  • 1
  • 2
Volg ons

    Rue François Léon Bruyerre, 34

    6041 Gosselies

    Belgique


Volg ons
Handige links
  • Startpagina
  • Over ons
  • Producten
  • Onze Verkooppunten
  • Wettelijke vermeldingen
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Contact